Diverse Nederland

 

Beautysalon Diverse Nederland aan Capelle aan den IJssel is de plek waar je moet zijn voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kan er onder andere terecht voor acrylnagels, manicures, pedicures, waxen (ontharen) en threaden (oftewel epileren met touw). Ons concept is duidelijk, wij zijn een schoonheidssalon, nagelsalon en kapsalon in één! Daarom zijn wij ook de beste salon in Capelle aan den Ijssel!

Het team heeft veel ervaring, dus je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Voor welke treatment je ook gaat: je verlaat de salon verfrist! Daarnaast hebben wij continu speciale acties voor gezichtsbehandelingen, acne behandelingen (met o.a. peeling, dermapen en microdermabrasie), acrylnagels, gelnagels (zowel kunstnagels als natuurlijke nagels) en haarstyling. Geen enkele haartype wordt uitgesloten; heb je blackhair (oftewel kroeshaar), krullend haar of europees haar? Kom gerust bij Diverse Nederland!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons terecht! Onze “Little Diva Treatments” zijn speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Plan een manicure of een pedicure voor uw kinderen, tegen een leuke prijs!

Bij het boeken van een “ Experience” ontvangen klanten van Sass Studio een Diverse Nederland cadeaukaart t.w.v. 5,00 euro korting op een dienst naar keuze en free brow threading t.w.v. 10,00 euro.

https://diversenederland.com/

info@diversenederland.com

 

Screen Shot 2019-05-29 at 8.15.50 PM

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s