FitQueens

Untitled design (1)

 

‘FitQueens’ is een community die elkaar als een familie motiveert, ondersteunt en die je helpt om jouw​​gezondheidsdoelen te bereiken. In de privé studio van Shirley, genaamd ‘FQ House’, ben je geen nummer, maar een lid van haar familie. Bij ‘FQ house’ werk je met een ondersteunende en gemotiveerde familie.

‘FitQueens’ gelooft in kwaliteit boven kwantiteit. Naast persoonlijke training biedt ‘FitQueens’ een grote verscheidenheid aan kleine groepslessen waarbij maximaal 10 deelnemers per klas toegestaan zijn, zodat alle deelnemers voldoende aandacht krijgen. Dat is waar het bij de ‘FQ-familie’ om gaat; het bereiken van jouw gezondheidsdoelen, elkaar versterken en elke stap samen zetten naar een gezondere toekomst.

Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een leuk cadeau voor je volgende training sessie bij ‘FitQueens’.
http://www.fitqueens.nl
+31610429148

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s