Magic by Poeks

Untitled design (3)

‘Magic By Poeks’ is officieel in 2017 opgericht door visagiste Ashanti Westmaas. Voordat zij in 2014 aan haar studie ‘International Business and Management’ begon, was Ashanti al bezig met het opmaken van anderen. 

In 2017 begon de ware reis; zij werd door Sass Studio benaderd om deel uit te maken van hun fotografie concept. Haar focus lag toen op haar studie, maar zij ging de uitdaging niet uit de weg. Dankzij deze samenwerking heeft Ashanti besloten om haar droom na te jagen en  ‘Magic by Poeks’ te starten.

Met ‘Magic By Poeks’ mag zij doen waar zij echt van houdt. Om haar talent te kunnen gebruiken om de ware schoonheid van iemand te laten stralen, is een ”magisch” gevoel. Voor ‘Magic By Poeks’ is make-up een kunst. Het gaat om het accentueren van de mooie eigenschappen van mensen en een boost geven aan hun zelfvertrouwen.

Samen met Sass Studio maakt ‘Magic By Poeks’ deel van jouw magische ‘Photo Experience’.

 Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een kortingsvoucher voor je volgende beauty sessie bij ‘Magic By Poeks’.

Magic by Poeks 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s