Blog

Browny’s Cakes

Untitled design (2)

Ludinaira Roberto is de trotse eigenaresse van ‘Browny’s Cakes’. Het bakken en decoreren van taarten begon als een hobby die uit de hand is gelopen. Zij heeft in 2013 besloten om van haar hobby een onderneming te maken. Sinds 2013 verkoopt zij allerlei soorten taarten; onder andere bruilofttaarten en verjaardagstaarten, onder de bedrijfsnaam: ‘Browny’s Cakes’.

Bij ‘Browny’s Cakes’ kun je de lekkerste en mooiste taarten voor alle soorten gelegenheden bestellen. ‘Browny’s Cakes’ is gespecialiseerd op het gebied van kinderthema’s, babyshowers en bruiloft. Dit allemaal ook in 2D of 3D taarten! Kortom, niks is onmogelijk! ‘Browny’s Cakes’ houdt van uitdagingen en met veel creativiteit zal zij ervoor zorgen dat je taart de ‘Center Piece’ van jouw feest wordt.

Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een kortingsvoucher voor je aankoop bij ‘Browny’s Cakes’.

http://www.brownyscakes.com/

info@brownyscakes.com

Untitled design.png

Finishing Touches

Untitled design (1)
De allround styliste en mede-eigenaar van Sass Studio is het gezicht achter ‘Finishing Touches’. Op zeer jonge leeftijd was Ayshah al met mode bezig. Naast haar bijzondere baan in de zorg is zij graag creatief bezig. Ayshah is sinds 2017 actief als allround styliste bij Sass Studio en deze dienst is in 2018 uitgegroeid tot een eigen identiteit onder de naam ‘Finishing Touches by Ayshah’.

‘Finishing Touches’, een naam die goed bij Ayshah’s persoonlijke stijl past. Zij heeft oog voor detail en vindt het vooral leuk om een ‘personal touch’ aan nieuwe trends te geven. Tevens is zij een mensen-mens, het maakt haar blij wanneer zij kan bijdragen om mensen te laten stralen.

Wil je kledingtips? Wil je weten welke accessoire het beste past? Heb jij een idee of thema en je weet niet hoe je het vorm moet geven? ‘Finishing Touches’ has got you!

‘Finishing Touches by Ayshah’ geeft kledingtips, zorgt voor de decoratie en is verantwoordelijk voor het totaalplaatje bij Sass Studio. ‘Finishing Touches’ houdt uiteraard rekening met jouw persoonlijke wensen.

Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ is de dienst ‘Finishing Touches’ een deel van jouw ervaring.

Details enhance the bigger picture“. ‘Finishing Touches’ werkt samen met jou naar het perfecte plaatje!

Finishing Touches by Ayshah 

stylist.sass@gmail.com

 

 

FitQueens

Untitled design (1)

 

‘FitQueens’ is een community die elkaar als een familie motiveert, ondersteunt en die je helpt om jouw​​gezondheidsdoelen te bereiken. In de privé studio van Shirley, genaamd ‘FQ House’, ben je geen nummer, maar een lid van haar familie. Bij ‘FQ house’ werk je met een ondersteunende en gemotiveerde familie.

‘FitQueens’ gelooft in kwaliteit boven kwantiteit. Naast persoonlijke training biedt ‘FitQueens’ een grote verscheidenheid aan kleine groepslessen waarbij maximaal 10 deelnemers per klas toegestaan zijn, zodat alle deelnemers voldoende aandacht krijgen. Dat is waar het bij de ‘FQ-familie’ om gaat; het bereiken van jouw gezondheidsdoelen, elkaar versterken en elke stap samen zetten naar een gezondere toekomst.

Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een leuk cadeau voor je volgende training sessie bij ‘FitQueens’.
http://www.fitqueens.nl
+31610429148

 

Magic by Poeks

Untitled design (3)

‘Magic By Poeks’ is officieel in 2017 opgericht door visagiste Ashanti Westmaas. Voordat zij in 2014 aan haar studie ‘International Business and Management’ begon, was Ashanti al bezig met het opmaken van anderen. 

In 2017 begon de ware reis; zij werd door Sass Studio benaderd om deel uit te maken van hun fotografie concept. Haar focus lag toen op haar studie, maar zij ging de uitdaging niet uit de weg. Dankzij deze samenwerking heeft Ashanti besloten om haar droom na te jagen en  ‘Magic by Poeks’ te starten.

Met ‘Magic By Poeks’ mag zij doen waar zij echt van houdt. Om haar talent te kunnen gebruiken om de ware schoonheid van iemand te laten stralen, is een ”magisch” gevoel. Voor ‘Magic By Poeks’ is make-up een kunst. Het gaat om het accentueren van de mooie eigenschappen van mensen en een boost geven aan hun zelfvertrouwen.

Samen met Sass Studio maakt ‘Magic By Poeks’ deel van jouw magische ‘Photo Experience’.

 Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een kortingsvoucher voor je volgende beauty sessie bij ‘Magic By Poeks’.

Magic by Poeks