Blog

Ami i abo su Krul

3

 

Ami i Abo su Krùl, met de roepnaam Krul Kriyoyo, organiseert (kleinschalige) beauty en netwerk evenementen. Het zijn interactieve evenementen waar je bijvoorbeeld je krullen beter leert kennen, je eigen sieraden leert maken of leert hoe je jezelf beter kan presenteren voor anderen.

Het hoofddoel van de evenementen is om vrouwen bij elkaar te brengen. De missie en visie van Ami i Abo su Krul is om vrouwen te stimuleren om meer samen te werken in plaats van elkaar te zien als concurrentie. ” Naast het empoweren van andere vrouwen is Krul Kriyoyo the connector,  tussen beauty brands en consumenten. Krul Kriyoyo laat je van dichterbij kennis maken met beauty brands en omgekeerd brengt Krul Kriyoyo het beauty brand in aanraking met de juiste doelgroep.

 

Bij het boeken van een Sass Experience ontvang je een korting voucher voor 20 euro korting op een 1ON1 Curl Sessie met Monique.

Ami i Abo su Krùl 

Diverse Nederland

 

Beautysalon Diverse Nederland aan Capelle aan den IJssel is de plek waar je moet zijn voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kan er onder andere terecht voor acrylnagels, manicures, pedicures, waxen (ontharen) en threaden (oftewel epileren met touw). Ons concept is duidelijk, wij zijn een schoonheidssalon, nagelsalon en kapsalon in één! Daarom zijn wij ook de beste salon in Capelle aan den Ijssel!

Het team heeft veel ervaring, dus je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Voor welke treatment je ook gaat: je verlaat de salon verfrist! Daarnaast hebben wij continu speciale acties voor gezichtsbehandelingen, acne behandelingen (met o.a. peeling, dermapen en microdermabrasie), acrylnagels, gelnagels (zowel kunstnagels als natuurlijke nagels) en haarstyling. Geen enkele haartype wordt uitgesloten; heb je blackhair (oftewel kroeshaar), krullend haar of europees haar? Kom gerust bij Diverse Nederland!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons terecht! Onze “Little Diva Treatments” zijn speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Plan een manicure of een pedicure voor uw kinderen, tegen een leuke prijs!

Bij het boeken van een “ Experience” ontvangen klanten van Sass Studio een Diverse Nederland cadeaukaart t.w.v. 5,00 euro korting op een dienst naar keuze en free brow threading t.w.v. 10,00 euro.

https://diversenederland.com/

info@diversenederland.com

 

Screen Shot 2019-05-29 at 8.15.50 PM

 

Tash by Tash

2

TasHbyTasH is a creative part of me Natasha Angelentina in wich I express my love for creativity itself, my love for fashion and my love for uniqueness. 

I make statement fashion pieces with as main material recycled facric yarn. And because every single piece is handmade, wearing TasH you will always be one of a kind, wich I really encourage everyone to be! Unique and boldly yourself, because everyone else is already taken

Natasha Angelentina

 

Tash by Tash 

Wetalkbeauty NL

 

Untitled design

Wij zijn Tesely Hooi en Kimberley Marchena, twee enthousiaste jonge dames die een passie hebben voor alles wat te maken heeft met beauty, inside and outside.
Via onze social media kanalen inspireren, motiveren en informeren wij anderen om ook hun natuurlijke schoonheid te waarderen. Dit doen wij door onze persoonlijke ervaringen te delen door middel van informatieve video’s en foto’s.
Door het organiseren van diverse events willen wij een huiselijke en gezellige sfeer creëren waarbij wij aandacht schenken aan verschillende beauty topics en deze bespreekbaar maken.

WetalkbeautyNL

Wetalkbeauty NL

 

 

 

Makeup by Giszie Giss

1

Ghislaine Doran, ook bekend als Gisziegiss is degene achter @Makeupbygisziegiss. Een 21-jarige make-up liefhebber geboren en getogen op het mooie Curaçao. Momenteel volgt ze de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Naast haar studie is ze freelance visagist. Makeup is haar manier om haarzelf te uiten. Ze is dol op het hele make up proces. Je begint met een leeg canvas en bouwt langzaam maar zeker een masterpiece.

Begin 2018 kreeg ze de geweldige kans om partner te worden van SASS Studio. Dit was een geweldige kans die ze met open armen heeft genomen. Na een half jaar van studie en avontuur op haar mooie eiland Curaçao, is ze terug in Nederland om met de Sass partnerschap door te gaan.

Samen met Sass Studio maakt ‘Magic By Giszie Giss’ deel van jouw magische ‘Photo Experience’.

Bij het boeken van een ‘Photo Experience’ bij Sass Studio ontvang je een kortingsvoucher voor je volgende beauty sessie bij ‘Magic By Giszie Giss’.

Make up by Giszie Giss