Viert jouw ‘pareltje’ zijn/haar verjaardag en wil je dit op een feestelijke manier vastleggen? Dan is onze ‘Kids Experience’ het perfecte cadeau.

Kids Experience € 185,00 incl btw 

 Tijdens onze ‘Kids Experience’ worden de prins en prinsesjes in de watten gelegd. Het is voor ons van essentieel belang dat hij/zij zich comfortabel voelt zodat wij dit geweldige moment kunnen vastleggen.

Na het maken van een reservering zal onze styliste contact met je opnemen. Tijdens dit contact kan je jouw wensen uitspreken en je zal ook advies ontvangen op het gebied van kleding, thema en decoratie. De ‘Kids Experience’ is inclusief styling en set decor. De sessie duurt  maximaal 60 minuten, inclusief een pauze. Zo heeft hij/zij genoeg tijd om te kunnen wennen en op deze manier kunnen wij het beste uit de sessie halen. Voordat de sessie begint, maak jij samen met ons team een plan van aanpak. 

We sluiten ons graag aan bij jouw wensen. Wordt dit jouw eerste shoot? Ons team is altijd bereid te adviseren. 

Bij aankomst vertelt de fotograaf hoe de sessie zal verlopen en de styliste zal je met “the finishing touches” helpen. Na afloop kun je 15 digitale foto’s uitkiezen en je kunt tot maar liefst 20 foto’s in verschillende bewerkingen nabestellen.

Inhoud Kids Experience

• Ongeveer 60 minuten waarvan 45 minuten fotosessie
• Keuze uit verschillende achtergronden en decor
• 1 eigen outfit (zelf uitgezocht)
• Inclusief een lichte retouche (bijvoorbeeld onzuiverheden op de huid
verwijderen)
• Inclusief 15 digitale foto’s van hoge kwaliteit, de rest is tegen een meerprijs na te bestellen