Een zwangerschap is de meest speciale en unieke tijd in jouw leven. Sass biedt je een unieke zwangerschapssessie en neemt alle tijd voor de fotografie. Dit zal een ervaring zijn die je als toekomstige moeder voor altijd van zou blijven genieten. 

Pregnancy Experience € 185,00 incl. btw 

De ‘Pregnancy Experience’ is inclusief styling advies en decor en duurt 90 minuten. Je hoeft alleen je outfit en een goed humeur mee te nemen. Wil je echt extra verwend worden? Dan is visagie ook apart bij te boeken. 

Vóór de dag van de sessie maak je samen met ons team een plan van aanpak. De styliste neemt na de reservering contact met je op om jouw wensen over het thema te bespreken en te adviseren over je kleding.

Kies je voor een ‘Pregnancy Experience’ inclusief visagie dan krijg je handige tips van de visagist. Onze professionele visagiste en styliste zorgen voor een complete look tijdens de fotosessie.

We  sluiten ons graag aan bij jouw wensen.  Wordt dit jouw eerste fotosessie? Ons team is altijd bereid te adviseren. Na afloop kun je 15 digitaal bewerkte foto’s uitkiezen en je kunt tot maar liefst 20 foto’s in verschillende bewerkingen nabestellen.

Inhoud Pregnancy Experience 

• 1.5 tot 2 uur; waarvan 20 minuten styling, 30 minuten visagie en 30 minuten fotosessie
• Keuze uit verschillende achtergronden en decor
• 1 eigen outfit (zelf uitgezocht)
• Inclusief styling
• Inclusief een lichte retouche (bijvoorbeeld onzuiverheden op de huid
verwijderen)
• Inclusief 15 digitale foto’s van hoge kwaliteit, de rest tegen een meerprijs na te bestellen

Apart bij te boeken

• Professionele make-up vanaf € 25,00 p.p. 

Tarieven:

Basic Make up € 25,00

Simple Eye Look Natural Lashes Foundation

Glam Make up  € 35,00

Creative/Dramatic look Glitter Natural or Dramatic Lashes Foundation